GERZE MESLEK YÜKSEKOKULU
SEYAHAT, TURİZM VE EĞLENCE HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

08.05.2019
Öğrencilerimiz Samsun'daki çeşitli müzeleri gezdi.

Kültürel Miras ve Turizm Programı birinci ve ikinci sınıf öğrencileri, 4 Mayıs 2019-Cumartesi günü Öğretim Gör. Ayhan GİRGİN ve Öğr. Gör. Levent PAYZIN'ın rehberliğinde Samsun'da yer alan çeşitli müze ve ören yerlerine yönelik bir teknik gezi gerçekleştirdi.

Gezi kapsamında Samsun merkez "Doğu PARK"ta yer alan "Amazon Köyü", "Arslanlı Müze", "Amisos Tepesi Ören Yeri"; "Kurtuluş Yolu İlk Adım Noktası", "Tütün İskelesi", "Panaroma Müzesi", "Kent Müzesi", "Bandırma Gemi Müzesi", "Tekkeköy Mağaraları" ziyaret edildi.

Bu gezi sayesinde öğrenciler, müzecilik ve sergileme tekniklerine yönelik görmüş oldukları dersleri farklı örneklerle pekiştirmiş oldular.

Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Levent PAYZIN, geziye araç tahsisiyle katkı sağlayan Sinop Üniversitesi Rektörlüğü ve Gerze MYO Müdürlüğü'ne, müzecilik alanına yaptığı yatırımlarla bölgemize değer katan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na teşekkür ederken; öğrencilerimizin gerçekleştirilen etkinlikten duydukları memnuniyet ve yüzlerine yansıyan mutluluk görmeye değerdi.

Kalite